Voor een dagtrip een moto huren

Wil je graag een spannende dagtrip maken en daarvoor een moto huren? Dan zit je goed bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas. Ons team bestaat uit enthousiaste motorkenners en -liefhebbers die jou graag de perfecte motor helpen uitkiezen. Lees verder en ontdek waarom een moto huren ideaal is voor een leuke dagtrip!

Beleef een leuke dagtrip door een moto te huren

Het binnenland verkennen met een moto, de wind in je haren voelen en een ultiem gevoel van geluk ervaren. Dat zijn slechts enkele voordelen die je krijgt door een moto te huren voor een dagtrip. Ben jij avontuurlijk aangelegd of doe je het even liever rustig aan? Geen probleem! In beide gevallen beschikken wij in onze motorwinkel vast en zeker over de perfecte motor. Indien je er iets verder op uit wilt trekken met de motor, huur je bij ons ook eenvoudig een oplegger om de motor te verplaatsen. Wil je het graag een stapje verder brengen en meteen je eigen tweedehands motor kopen? Geen probleem, ook dat is mogelijk bij ons. Kortom, je merkt het al, bij ons zijn de mogelijkheden oneindig!

Sta je al te popelen om een motor te huren voor een avontuurlijke dagtrip? Aarzel dan zeker niet en bekijk al even ons aanbod online of kom langs in onze winkel. Indien je nog vragen of opmerkingen heeft, contacteer je ons gerust. Dat doe je door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door ons contactformulier in te vullen. Tot snel!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten