Hyperpro

Hyperpro is een perfect uitgebalanceerde vering voor jouw moto. Deze veringen zijn progressief en daarmee ideaal om jouw motor in alle situaties (wisselende rijstijl, op straat, op een circuit of off-road, occasioneel beladen of met duo…) perfect te laten reageren. Dat dankzij de progressief toenemende hardheid van de vering. De vering van Hyperpro (voor + achter) wordt geleverd, geplaatst en afgesteld voor €450,-.

Van Hyperpro een vering verzorgd door het servicecenter

Vering en demping zijn items waarvan veel motorrijders wel weten dat ze belangrijk zijn, maar uiteindelijk maar zelden zelf de stap nemen om deze aan te passen. Zo ook het gros van de motordealers. Het idee leeft dat vering vooral belangrijk is wanneer je op het circuit rondjes rijdt. Dit is absoluut waar! Maar juist ook op straat, waar veel meer bochten en oneffenheden in de weg zijn en waar de motorrijder met veel meer verschillende lasten op de motorfiets te maken heeft, zoals bagage, duopassagier enzovoort. In die omstandigheden is het belangrijk om de vering van de motorfiets op goed niveau te hebben. Dat kan met een kleine aanpassing om de grootste verbetering te pakken te krijgen, tot en met aanpassingen zoals reshimmen en een volledig op maat gemaakte instelbare schokbreker om tot in de finesses de motorfiets optimaal te hebben.

Het Hyperpro servicecenter is ’een werkplaats waar men gewend is altijd klaar te staan voor advies en montage van veringproducten voor elke motorrijder. Bjorn heeft een gedegen monteursopleiding en veel ervaring op het gebied van veringtechniek. Wij staan altijd klaar om de motorfiets volledig af te stellen naar de wensen van de motorrijder en waar nodig een verbetering te monteren of te adviseren. Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft Bjorn advies over waar jouw motorfiets nog verbeterd kan worden. De motorfietsen die bij ons binnenrijden, zijn niet alleen de sportmotorfietsen, maar vooral ook straatmotorfietsen zoals onder andere Yamaha FJR1300, Honda Pan European, Suzuki SV’s. Voor zowel de recreatieve rijder met nog geen 2000 kilometer per jaar tot de doorgewinterde wereldreiziger of circuitrijder voorziet Bjorn jouw motor graag van een kwaliteitsvolle vering in het servicecenter van Hyperpro..

Veiligheid en controle

Een goede vering vertaalt zich naar een kortere remweg, het makkelijker rijden van bochten en het comfortabeler en strakker rijden, ook met iemand achterop. En vooral een gevoel van totaal vertrouwen met de motorfiets. Het gebruik van een goede Hyperpro vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is één van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren! Motoren worden steeds mooier, maar ook hoger en daarom is het verlagen van de motorfiets een onderdeel waarover Hyperpro jou graag adviseert. Wij helpen je graag om jouw motorfiets tailormade te maken.

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten