Grondige motokennis

Professioneel servicecenter

Ruim aanbod tweedehands moto’s

Wil je snel over de baan kunnen rondtoeren en wil je daarom een tweedehands moto kopen bij een motorspecialist uit Oost-Vlaanderen? Dan moet je bij mijn motorshop in Sint-Gillis-Waas zijn! Je zit hier goed voor de aankoop en verkoop van tweedehands motoren én je kunt hier terecht voor onderhoud of herstellingen aan jouw favoriete tweewieler.

Tweedehands moto kopen bij een specialist uit Oost-Vlaanderen

Ontdek je graag prachtige plekken vanop jouw moto? Voel je je vogelvrij als je rondrijdt met een motor? In het assortiment van mijn motorwinkel vind je tweedehands motoren van verschillende gerenommeerde merken terug, zoals BMW, Kawasaki, Honda en Yamaha. Bekijk dus zeker het aanbod als je een tweedehands moto wilt kopen in Oost-Vlaanderen. Tevens kun je hier terecht voor de verhuur van een aanhangwagen. Vraag gerust om meer informatie!

Vragen over onze diensten?

Bel ons direct

Koop snel een tweedehands moto om mee op pad te gaan

Ben jij een echte motoliefhebber en kan je niet wachten om de weg op te gaan? Wil je echter niet te veel betalen voor een motorfiets? Dan zit je goed bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas, provincie Oost-Vlaanderen, als je een tweedehands moto wilt kopen. Laat snel weten waarmee ik je van dienst kan zijn door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door een e-mail te sturen naar bjorndesmedt@skynet.be. Samen vinden we zeker dé motor voor jou.

Kom langs bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas