Het onderhoud van een Suzuki-moto

Is je voertuig aan onderhoud toe of zoek je een specialist om herstellingen te laten uitvoeren aan je Suzuki-moto? Bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas kom je langs voor een deskundig onderhoud van je Suzuki-moto of ander model. Wij hebben jarenlange ervaring met het herstellen van motoren en zijn zelf groot motorliefhebbers. Lees verder en ontdek nog meer over de werkwijze bij herstellingen aan een Suzuki-moto.

Kies een professional voor het onderhoud van je Suzuki-moto

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om herstellingen aan een Suzuki-moto te laten uitvoeren door een expert die veel ervaring heeft met het onderhoud van motoren. Op die manier vermijd je onder andere dat er iets fout loopt. Begin niet zelf zonder de nodige voorkennis te sleutelen aan motoren, want zo kan het probleem mogelijk erger worden. Kom langs in onze winkel voor het onderhoud van je Suzuki-moto, of herstellingen aan motoren van andere merken, zoals Yamaha. Voor het onderhoud van een BMW kan je ook steeds bij ons terecht.

Stel me gerust vragen

Terwijl we bezig zijn met het onderhoud van of herstelling aan je Suzuki-moto, kun je eventueel weer de baan op met een moto die je huurt voor een dag. Als er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan zeker contact met ons op. Dan beantwoorden we jouw vragen met plezier. Dat doe je door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door een e-mail te sturen naar bjorndesmedt@skynet.be. Bekijk gerust ook even ons online aanbod aan moto’s!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten