Grondige motokennis

Professioneel servicecenter

Ruim aanbod tweedehands moto’s

Voor vakkundig onderhoud van jouw moto van BMW zit je goed bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas. Motorliefhebbers kunnen bij ons terecht voor periodiek onderhoud van hun BMW-motor. Daarnaast staan wij voor de aan- en verkoop van tweedehands motors voor je klaar. Lees verder en ontdek nog meer over onze werkwijze voor het onderhoud van een BMW-moto.

Dankzij een onderhoud is jouw BMW in topstaat

Als je jouw favoriete moto in topstaat wilt houden, kan dat alleen door op regelmatige basis professioneel onderhoud te laten uitvoeren. Wij beschikken als motorkenner en -liefhebber over jarenlange ervaring om het onderhoud van jouw BMW tot een goed einde te brengen. Uiteraard geniet je bij ons te allen tijde van uitstekende service, ook als je bijvoorbeeld een moto wilt aankopen van hoogstaande merken zoals een Voge-motor. Wil je veilig de baan op gaan met een gloednieuwe moto uit onze motorwinkel? Breng jouw BMW-moto dan snel naar ons servicecenter voor een snel en efficiënt onderhoud!

Vragen over onze diensten?

Bel ons direct

Plan tijdig een onderhoud in voor jouw BMW-moto

Houd je moto in de beste staat door op regelmatige basis onderhoud in te plannen. Wij staan te allen tijde voor je klaar om jouw moto van BMW of een ander merk onder handen te nemen tijdens een professioneel onderhoud. Heb je vragen over wat een onderhoud allemaal inhoudt? Of wil je liever meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62.

Kom langs bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas