Grondige motokennis

Professioneel servicecenter

Ruim aanbod tweedehands moto’s

Voor een vakkundig onderhoud van jouw BMW moto zit je goed bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas. Motorliefhebbers kunnen uitstekend bij mij terecht voor een periodiek onderhoud van hun motor. Tevens sta ik in voor de aan- en verkoop van tweedehands motors.

Dankzij een onderhoud is jouw BMW in topstaat

Als je jouw favoriete moto in topstaat wilt houden, kan dit alleen door op regelmatige basis een professioneel onderhoud te laten uitvoeren. Ik beschik als motorkenner en -liefhebber over jarenlange ervaring om het onderhoud van jouw BMW tot een goed einde te brengen. Aan moto’s sleutelen is mijn passie én mijn vak; jouw moto is dus in goede handen bij mij! Uiteraard geniet je bij mij te allen tijde van uitstekende service, ook als je bijvoorbeeld een moto wilt aankopen van hoogstaande merken zoals Lambretta. Wil je veilig de baan op gaan? Breng jouw BMW dan snel binnen in mijn servicecenter voor een snel en efficiënt onderhoud!

Vragen over onze diensten?

Bel ons direct

Plan tijdig een onderhoud in

Wil je jouw moto in de best mogelijke conditie houden? Dan doe je er goed aan om op regelmatige basis een onderhoud in te plannen. Motorshop Bjorn De Smedt te Sint-Gillis-Waas staat dan ook te allen tijde voor je klaar om jouw moto van BMW of een ander merk onder handen te nemen tijdens een professioneel onderhoud. Heb je vragen over wat een onderhoud allemaal inhoudt? Of wil je liever meteen een afspraak maken? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door een e-mail te sturen naar bjorndesmedt@skynet.be.

Kom langs bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas