Herstellingen voor een Kawasaki-moto

Ben je op zoek naar een motorwinkel in Oost-Vlaanderen waar je terecht kunt voor de herstellingen van jouw Honda-moto of Kawasaki-moto? Bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas, in de buurt van Antwerpen, word je snel weer de baan op geholpen. Of het nu gaat om lichte gebruikssporen of een complexer probleem, je bent altijd welkom!

Ga naar een specialist met ervaring voor de herstellingen van jouw Kawasaki-moto

Als je regelmatig de baan op gaat met jouw moto, is het geen slecht idee om een specialist in te schakelen voor de herstellingen van jouw Honda-moto of Kawasaki-moto. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring. De kans is dan ook groot dat wij jouw problemen snel geïdentificeerd hebben en van de baan helpen. Je kunt trouwens niet alleen terecht bij ons voor de herstellingen van een Honda-moto of Kawasaki-moto, maar ook voor herstellingen van een BMW. Ten slotte, ben je ook altijd welkom voor het onderhoud van een Suzuki-moto of Voge-moto. Je merkt het al, wij zijn van alle markten thuis!

Schakel ons in voor herstellingen aan je moto

In onze winkel moet je zijn voor herstellingen van jouw Honda-moto of Kawasaki-moto, alsook voor de aankoop van motoren. Je krijgt een prijs op maat als het gaat om een verhuur over een langere periode. Met verdere vragen mag je ons altijd contacteren door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door het contactformulier in te vullen. Je bent altijd welkom!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten