Verhuur van mototransport

Ben jij op zoek naar mototransport, maar kies je liever voor verhuur in plaats van de aankoop ervan? Dan stopt je zoektocht vandaag. Bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas reken je op verschillende mogelijkheden om je moto veilig te transporteren. Daarbij garanderen wij steeds aangename en aangepaste tarieven.

Verhuur van mototransport aan een gunstig tarief

Je wilt natuurlijk jouw moto zo veilig mogelijk transporteren naar jouw gewenste bestemming. Daarom bieden wij in onze motorwinkel verschillende opties aan, steeds aan gunstige tarieven. Je hebt misschien een oplegger voor je moto nodig omdat je naar een wedstrijd vertrekt of op reis wilt met je moto. Ook wanneer je verhuur van mototransport nodig hebt voor herstel of onderhoud, zijn wij de perfecte partner voor jou. Ten slotte is huren goedkoper dan aankopen, aangezien je de trailer om je moto te transporteren misschien niet zo vaak nodig hebt. Van maandag tot vrijdag kost het verhuur van jouw mototransport slechts vijftien euro per dag, in het weekend is dat veertig euro. Heb je een tool nodig om jouw moto te transporteren gedurende een langere periode? Dan stellen wij een aangepaste prijs op.

Laat je verrassen door onze mogelijkheden voor mototransport

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden qua verhuur van mototransport? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen of eens langs te komen in onze motorshop. Je bereikt ons snel en eenvoudig door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62. Bekijk zeker ook al even ons online aanbod om inspiratie op te doen.

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten