Van het merk Voge een moto kopen

Als je van het merk Voge een moto wilt kopen, doe je dat het beste bij een échte motospecialist. Als motoliefhebber ben je dan ook van harte welkom in onze motorshop in Sint-Gillis-Waas. Wij geven je graag meer informatie over het ruime assortiment aan moto’s. Je kunt ook bij ons terecht voor de aan- en verkoop van tweedehands motoren of voor onderhoud en herstelling hiervan.

Van het kwaliteitsvolle merk Voge een moto kopen

Voge is een premium merk van Loncin, een Chinese gigant die jaarlijks miljoenen motorfietsen produceert. De moto van Voge die je bij ons gaat kopen, is van uitzonderlijke kwaliteit en een  eyecatcher op de weg. Als je een moto wilt kopen, doe je er dus zeker goed aan om in de richting van het merk Voge te kijken. Ben je benieuwd welke modellen er beschikbaar zijn in onze motorshop? Neem dan snel een kijkje tussen het assortiment. Daar vind je naast Voge ook een motor van andere merken die je aan een mooie prijs bij ons gaat kopen. Denk onder meer aan een motor van CF. Wij helpen je in onze motorwinkel graag dé perfecte motor uit te kiezen, die perfect bij jou past!

Koop een moto bij een specialist

Als je een kwaliteitsvolle en krachtige moto van Voge wilt kopen, zit je goed in onze motorshop in Sint-Gillis-Waas. Ontdek snel het aanbod online of kom langs. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62. Wij staan voor je klaar!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten