Tweedehands moto kopen in Oost-Vlaanderen

Heb jij er altijd al van gedroomd je eigen tweedehands moto te kopen en doe je dat het liefste in Oost-Vlaanderen? Dan vind je vast en zeker wat je zoekt bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas. Ben je er nog niet helemaal uit welke motor het beste bij jou past? Geen zorgen, dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, helpen we je met veel deskundigheid een tweedehands moto uit te kiezen!

Jouw favoriete tweedehands moto kopen aan een mooie prijs

Wanneer je graag een degelijke tweedehands moto wilt kopen aan een mooie prijs, duik je het beste eens in het aanbod van onze motorwinkel. Hier vind je tal van toonaangevende merken, zoals:

En nog veel meer. Zie je het niet meteen zitten om een tweedehands moto te kopen, maar wil je graag eerst een dagtrip met een moto maken, ter voorbereiding? Ook dat is geen enkel probleem bij Bjorn De Smedt Motorshop!

Koop je tweedehands moto in onze shop

Heb jij de tweedehands moto die je graag wilt kopen, gevonden in ons aanbod? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons, om de volgende stappen te bespreken. Wist je overigens dat je nog van andere diensten bij ons profiteert? Zo reken je ook op ons voor het onderhoud van je CF MOTO-moto of van je motor van een ander merk! Bel ons via het nummer 03 233 10 63 of 0477 29 75 62.

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten