Trailer voor een moto huren

Wil je graag een trailer voor een moto huren? Dan is dat perfect mogelijk bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas. Wij bieden trailerverhuur aan voor een moto aan verschillende tarieven en gedurende diverse perioden. Trailervervoer voor een moto huren is voordelig, aangezien jij zelf geen trailer hoeft te kopen. Lees verder en ontdek de voordelen van trailerverhuur voor jouw  moto bij ons!

De juiste trailer voor jouw moto huren

Heb je een trailer of aanhangwagen voor jouw moto nodig en wil je deze liever huren dan kopen? Dan spring je gerust eens binnen in onze motorwinkel. Het is belangrijk om het juiste trailervervoer voor je motor te huren, omdat je uiteraard niet wilt dat er schade optreedt aan jouw motor. In onze shop bekijken we graag met jou alle opties voor het huren van trailervervoer en bepalen we aan de hand van jouw noden en jouw moto welk trailerverhuur het meeste geschikt is voor jou.

Waarom je trailervervoer voor je moto bij ons wilt huren

Denk je er bijvoorbeeld aan om op reis te gaan en je moto mee te nemen? Dan is het aangeraden om een beroep te doen op ons om een trailervervoer voor je moto te huren. Wij kiezen het juiste exemplaar voor jou uit, zodat jij zorgeloos aan je trip begint. Ook wanneer je trailerverhuur voor je moto nodig hebt omdat je naar een wedstrijd gaat, staan wij klaar voor jou. Wil je je motor ten slotte verplaatsen voor onderhoud of herstel? Dan reken je op ons voor de trailerverhuur van je moto. Het tarief van de verhuur hangt af of je in de week of in het weekend een trailer voor je moto wilt huren. Voor een langere periode, maken wij graag een prijs op maat.

Kom eens langs bij ons

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, maar bij ons zijn de opties voor trailerverhuur voor je moto oneindig. Wij zijn stuk voor stuk zelf motorliefhebbers en zorgen er dan ook voor dat jij uitstekend geholpen wordt. Wil je ons contacteren voor meer informatie over trailervervoer voor je moto te huren? Kom dan langs of contacteer ons via het nummer 03 233 10 63 of 0477 29 75 62.

 

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten