Onderhoud Voge-moto

Voor de herstellingen van een toestel van Voge en het onderhoud van je Voge-moto, moet je bij ons zijn. Bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas helpen we je zo weer de baan op. Als fervente motorgebruikers weten we hoe vervelend het is om je motor lang te moeten missen. We gaan daarom erg zorgvuldig en snel te werk, zodat je snel weer kunt rijden. Ontdek hoe we te werk gaan bij het onderhoud van een Voge-moto.

Herstellingen aan toestellen van Voge: het onderhoud van een Voge-moto

Voor herstellingen aan motoren van Voge en andere merken, schakel je het best een expert in. Begin vooral niet zelf aan het onderhoud van een Voge-moto. Zonder grondige voorkennis is de kans namelijk groter dat je schade aanricht aan je motor dan dat je het probleem van de baan ruimt. Voge is het niet het enige motomerk waaraan we herstellingen uitvoeren. Zo gaan we bijvoorbeeld ook voor je aan de slag met een CF MOTO-moto. Ook herstellingen aan een Yamaha-moto voeren we probleemloos uit. Ten slotte, hebben de toestellen van de merken BMW en Suzuki ook geen geheimen meer voor ons!

Koop een nieuw toestel

Bij onze motorshop in Sint-Gillis-Waas kun je ook terecht om een nieuwe motor te kopen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het verhuur van een trailer en meer. Zit je nog met vragen over onze werkwijze bij het onderhoud van je Voge-moto of herstellingen van toestellen van Voge of andere merken? Laat ons gerust iets weten. Neem contact met ons op door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of stuur een e-mail naar bjorndesmedt@skynet.be.

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten