Moto transporteren

Als motorliefhebber begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om je geliefde moto veilig en zorgvuldig te transporteren. Het transport van een moto vereist expertise en aandacht voor detail, en daar komt Bjorn De Smedt Motorshop uit Sint-Gillis-Waas in beeld. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor het vakkundig en veilig transporteren van je motorfiets, waar je ook heen wilt. Of je nu van plan bent om je motor naar een verre bestemming te brengen of gewoonweg je nieuwe aanwinst naar huis te halen, wij staan voor je klaar.

Het huren van een aanhangwagen om je moto te transporteren

Wist je dat bij Bjorn De Smedt Motorshop niet alleen terecht kunt voor professioneel mototransport, maar ook voor het huren van hoogwaardige aanhangwagens? Onze aanhangwagens zijn speciaal ontworpen om motoren veilig te vervoeren voor bijvoorbeeld onderhoud of herstellingen aan je motor. Met ons ruime assortiment aan aanhangwagens kun je erop vertrouwen dat je moto tijdens het transport in optimale conditie blijft. Of je nu een sportieve superbike, een klassieke cruiser of een avontuurlijke off-road motor hebt, onze aanhangwagens bieden de perfecte oplossing voor elk type moto.

Huur een aanhangwagen om je motor te vervoeren

Laat die langverwachte motoravonturen werkelijkheid worden. Bij Bjorn De Smedt Motorshop begrijpen we de passie voor motorrijden en willen we je helpen om je dromen waar te maken. Huur vandaag nog een van onze aanhangwagens om je moto efficiënt en veilig te transporteren en zet de eerste stap richting onvergetelijke ritten. Jouw motor verdient de beste zorg, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat je je motor altijd veilig kunt vervoeren voor bijvoorbeeld onderhoud aan de motor. Ga nu op pad en ontdek wat de wereld te bieden heeft, wetende dat je motor in goede handen is. Kom langs bij onze motorwinkel en maak je volgende avontuur mogelijk!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten