Moto kopen

Overweeg je om een moto te kopen? Bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waal begrijpen we de vrijheid die gepaard gaan met het bezitten van je eigen motor. Een moto kopen is niet zomaar een aankoop; het is het begin van avonturen op twee wielen die je nooit zult vergeten. We adviseren je graag over ons aanbod.

Een moto kopen bij een specialist

Waarom zou je je droommotor ergens anders kopen als je kunt profiteren van de expertise van een specialist? Bij Bjorn De Smedt Motorshop zijn we niet zomaar een motorwinkel; we zijn gepassioneerde motorliefhebbers met jarenlange ervaring. We hebben een uitgebreide selectie motoren van topmerken, zowel nieuw als tweedehands, en we helpen je graag bij het vinden van de perfecte moto die bij jou past. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, je te adviseren over de beste opties en je te begeleiden bij elke stap van het proces. Of je er nu voor kiest om een nieuwe of een tweedehands moto te kopen; we streven ernaar om jouw dromen waar te maken.

Bezoek onze winkel om een motor aan te schaffen

Koop de motor waar je al zo lang van droomt bij onze winkel. Bij Bjorn De Smedt Motorshop hebben we geweldige deals en financieringsmogelijkheden om je te helpen je droom te verwezenlijken. Kom vandaag nog langs en ontdek ons uitgebreide assortiment aan motoren van CF en andere merken. Wij beloven je een naadloze koopervaring en de vreugde van het bezitten van je eigen moto. Kies ervoor om nu jouw moto bij Bjorn De Smedt Motorshop te kopen en begin aan het avontuur van je leven.

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten