Het onderhoud van een CF MOTO-moto

Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas is een geweldige keuze voor het onderhoud van jouw CF MOTO-moto. Het spreekt voor zich dat je het onderhoud van jouw voertuigen het best laat uitvoeren door een specialist. We helpen je zo de baan weer op. Lees verder en ontdek nog meer over onze service.

Als specialisten voeren we het onderhoud van je CF MOTO-moto uit in no time

Als je regelmatig de baan op trekt met je moto, is het natuurlijk erg vervelend als er iets hapert aan je voertuig. Het hoeft niet eens te gaan om een complex probleem. Gebruikssporen kunnen namelijk veel rijplezier wegnemen. We halen ze gelukkig zo voor je weg met deskundig onderhoud van je CF MOTO-moto. Ook voor het onderhoud van andere modellen kun je gewoon bij ons terecht. Bjorn De Smedt Motorshop is daarom dé motorwinkel voor herstellingen van je Yamaha-moto. Daarnaast ben je welkom voor het onderhoud van een Voge-moto, of BMW-model. Ten slotte, hebben we ook ervaring met modellen van Kawasaki.

Blijf niet met vragen zitten

Als je graag eens wilt langskomen in onze motorshop voor het onderhoud van je CF MOTO-moto of nog vragen hebt over onze service, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor de verhuur van een toestel mag je ons altijd even bellen of mailen. Dat geldt ook voor de verhuur voor transport van je moto. Dat doe je via 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door ons contactformulier in te vullen.

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten