Herstellingen aan een Yamaha-moto

Ben je op zoek naar een professionele winkel waar je herstellingen aan je Yamaha-moto kunt laten uitvoeren? Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas biedt een oplossing! Dankzij onze jarenlange expertise, kan je toestel zo de baan weer op. Kom te weten waarom je het beste met een specialist in zee gaat voor de herstellingen van een Yamaha-moto.

Wij voeren herstellingen aan jouw Yamaha-moto uit in een mum van tijd

Als motorliefhebbers begrijpen we heel goed hoe onaangenaam het is om je motor een tijdje te moeten missen. Daarom gaan we altijd erg efficiënt te werk bij herstellingen aan een Yamaha-moto. Kom ook langs voor kleinere problemen, zoals het wegwerken van gebruikssporen. Die hebben we als specialisten in een mum van tijd weggewerkt! Met andere motormodellen ben je uiteraard ook welkom in onze winkel. Het onderhoud van een Voge-moto voeren we met plezier uit. Dat geldt ook voor herstellingen van motoren van Kawasaki en Honda.

Huur een toestel

Terwijl we bezig zijn met de herstellingen van jouw Yamaha-moto kun je eventueel een ander toestel huren, zoals een motor met oplegger, ter vervanging. Wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doe je door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62. We verwelkomen je graag in onze motorwinkel!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten