Herstellingen aan een motor

Wil je herstellingen aan een motor laten uitvoeren? Je motor is meer dan alleen een machine; het is jouw vrijheid op twee wielen. Maar soms heeft zelfs de trouwste metgezel wat zorg nodig. Bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waal begrijpen we dat als geen ander. Onze passie voor motoren gaat verder dan het geluid van een brullende uitlaat; we weten dat herstellingen aan een motor cruciaal zijn voor jouw rijplezier.

Het laten uitvoeren van herstellingen aan een motor door een specialist

Twijfel je of je motor een reparatie nodig heeft? Laat het over aan de experts! Onze gespecialiseerde technici zijn getraind in het diagnosticeren van problemen en het uitvoeren van herstellingen aan een motor met precisie. Wij gebruiken alleen de beste onderdelen en de nieuwste technologie om jouw motor weer in topconditie te brengen. Waarom zelf knoeien als je het aan de professionals kunt overlaten? Bij Bjorn De Smedt Motorshop nemen we alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: genieten van de rit. Je kunt bij ons reparaties aan de volgende motoren laten uitvoeren:

Laat je motor door ons repareren

Laat ons je motor in ere herstellen. Bij Bjorn De Smedt Motorshop begrijpen we dat je niet kunt wachten om weer op de weg te zijn. Daarom bieden we snelle en efficiënte reparatieservice. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, en binnenkort zul je weer met volle teugen kunnen genieten van het motorrijden. Je motor verdient niets minder dan de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden. Laat onze motorwinkel herstellingen aan je motor uitvoeren!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten