CF moto 800NK

De CF moto 800NK heeft een indrukwekkende 800cc-motor en een gestroomlijnd ontwerp. Deze motor biedt een unieke combinatie van prestaties en esthetiek. Of je nu door de stad rijdt of de open weg verkent, de CF moto 800NK zal je keer op keer verbazen. Deze motorfiets is ontworpen met aandacht voor elk detail en biedt geavanceerde functies zoals ABS-remmen en een digitaal dashboard, waardoor je in alle comfort kunt genieten van elke rit. Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waal laat je graag deze motor ervaren.

Wat zijn de voordelen van een CF moto 800NK?

De voordelen van de CF moto 800NK zijn overduidelijk. Deze motorfiets biedt niet alleen de kracht die je nodig hebt voor opwindende ritten, maar ook de wendbaarheid en het comfort om moeiteloos elke bocht te nemen. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde technologie zul je verliefd worden op elke rit. Bovendien staat Bjorn De Smedt Motorshop altijd klaar om je te ondersteunen met deskundig advies en uitstekende service. We begrijpen dat het kiezen van de juiste motor een persoonlijke beslissing is, en we helpen je graag om de CF moto 800NK te ervaren. Wil je ook onze andere modellen uitproberen? Ontdek dan ook eens de CF moto 800MT.

Bezoek onze showroom om onze motoren te bekijken

Bij onze motorwinkel hebben we de CF moto 800NK op voorraad en staan we klaar om je te helpen de perfecte motor te vinden. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint aan je motorreis, de CF moto 800NK biedt de kracht en de stijl die je zoekt. Kom langs in onze showroom en ervaar zelf de sensatie van het rijden op deze geweldige motorfiets. Neem nu de beslissing om vrijheid en avontuur te omarmen, en stap in het zadel van de CF moto 800NK of een van onze andere motoren van CF!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten