CF moto 650MT

Met de CF moto 650MT beleef je vele avonturen op twee wielen. Deze motorfiets biedt een perfecte combinatie van kracht, wendbaarheid en comfort, waardoor elke rit een spannend avontuur wordt. Met een indrukwekkende 650cc-motor en een robuust ontwerp is de CF moto 650MT klaar om elke uitdaging aan te gaan. Of je nu off-road paden wilt verkennen of lange afstanden wilt afleggen, deze motor is gebouwd om jouw reis onvergetelijk te maken. Bij Bjorn De Smedt Motorshop uit Sint-Gillis-Waal ontdek je deze veelzijdige motor.

Met de CF moto 650MT ben je klaar voor elk avontuur

Waarom kiezen voor een CF moto 650MT? De voordelen zijn duidelijk. Deze motorfiets biedt niet alleen de kracht en prestaties die je nodig hebt voor avontuurlijk rijden, maar ook het comfort en de betrouwbaarheid voor lange reizen. Dankzij de geavanceerde technologie en het duurzame ontwerp kun je vertrouwen op deze motor, ongeacht de omstandigheden. Bovendien is Bjorn De Smedt Motorshop hier om je te ondersteunen met deskundig advies en uitstekende service om ervoor te zorgen dat je elke rit met vertrouwen tegemoet gaat. Naast de 650MT kun je bij ons ook terecht voor andere CF motoren, zoals:

Koop een motor bij ons en ervaar de vrijheid van het motorrijden

Stap nu in de wereld van vrijheid en avontuur door je eigen CF moto 650MT te kopen. Onze motorwinkel heeft deze opwindende motorfiets voor jou beschikbaar. Kom langs in onze winkel en ervaar de kracht en opwinding van de 650MT zelf. Onze toegewijde experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. De weg roept en de CF moto 650MT is jouw ticket naar onvergetelijke motoravonturen. Neem vandaag nog de beslissing om vrijheid en avontuur te omarmen en stap in het zadel van de 650MT!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten