CF moto 650GT

De CF moto 650GT is de belichaming van ultieme motorprestaties en stijl. Met zijn krachtige 650cc-motor, indrukwekkende wendbaarheid en gestroomlijnde design is deze motorfiets een ware blikvanger op de weg. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke ritten door kronkelende bergwegen of gewoonweg genieten van comfortabel woon-werkverkeer, de CF moto 650GT levert keer op keer. Met geavanceerde functies zoals een digitaal dashboard, verstelbaar windscherm en uitstekende remprestaties is deze motorfiets de perfecte metgezel voor elke rijder die kwaliteit en prestaties hoog in het vaandel heeft staan. Je vindt deze motor bij Bjorn De Smedt Motorshop uit Sint-Gillis-Waal.

De voordelen van een CF moto 650GT: ervaar puur rijplezier

Waarom zou je kiezen voor een CF moto 650GT? De voordelen zijn overduidelijk. Deze motorfiets biedt niet alleen krachtige prestaties en een verfijnde stijl, maar ook ongeëvenaarde betrouwbaarheid en comfort. Dankzij de geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen kun je met een gerust hart de weg op. Of je nu lange afstanden aflegt of kortere ritten maakt, de CF moto 650GT staat altijd garant voor puur rijplezier. Bovendien biedt onze motorwinkel de beste service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw motorervaring altijd optimaal is. Naast deze moto vind je ook de volgende modellen bij ons:

Maak je dromen waar met deze betrouwbare motor

Het is tijd om je motorrijddromen waar te maken. Bij Bjorn De Smedt Motorshop kun je de CF moto kopen, en we nodigen je uit om deze geweldige motorfiets te ervaren. Stap binnen in onze showroom en ontdek het gevoel van vrijheid en avontuur dat deze motor te bieden heeft. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij de aankoop van jouw droommotor. Kom langs en ervaar de CF moto 650GT vandaag nog. Het is tijd om de weg op te gaan en de ultieme rijervaring te beleven!

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten