CFMOTO 450SR S 2024 - Race-DNA, getemd voor de weg

De perfecte balans tussen prestaties en dagelijks rijcomfort

Ergonomie en rijgedrag

Geïnspireerd door de race-activiteiten van CFMOTO biedt de 450SR S een pittig ontwerp met functionele aerodynamica.
De holle voorkuip lijkt op een haaienvin, waardoor de warmte beter wordt afgevoerd en koelere lucht rond de motor kan circuleren. De enkelzijdige swingarm en het aan de onderkant gemonteerde uitlaatsysteem zorgen voor een aantrekkelijk uiterlijk terwijl het gewicht laag blijft.
In combinatie met het lage leeggewicht van 179 kg betekent dit dat de CFMOTO 450SR S gemakkelijk te hanteren is op de weg, maar wendbaar en snel onder controle te houden is op het circuit.

Motor

De CFMOTO 450SR S wordt aangedreven door een 449,5 cm³ parallelle tweecilinder die 34 kW/9250 tpm en 39,3 Nm/7750 tpm levert en geschikt is voor snelle ritten op het racecircuit of op bergpassen.

Mede dankzij een krukashoek van 270° en een dubbele balansas worden motortrillingen tot een minimum beperkt, wat het rijcomfort verhoogt. Een brandstoftank van 14 liter vergroot bovendien de maximale actieradius tot 300 km.

Chassis, remmen en vering

De CFMOTO 450SR S is geïnspireerd op het racecircuit en gedraagt zich daarom als een echte racemachine. Componenten van hoge kwaliteit, zoals de 37 mm upside-down voorvering met instelbare demping, maken een rijervaring op maat mogelijk.
De CFMOTO 450SR S heeft ook een verbeterd remsysteem met een 240 mm dubbelzuigerrem achter. Deze vult het al krachtige Brembo-systeem voor aan en werkt samen met het standaard ABS om ervoor te zorgen dat er geen gripverlies of blokkering optreedt tijdens harde remmanoeuvres.

 

Rijhulpsystemen

De CFMOTO 450SR S heeft een geavanceerd tractiecontrolesysteem voor meer veiligheid. Het beperkt de slip van het achterwiel bij weinig tractie, terwijl een slipkoppeling zorgt voor een lichter koppelingsgevoel en gemakkelijker schakelen. Hierdoor kan de bestuurder de transmissie effectiever gebruiken bij het terugschakelen in bochten zonder zich zorgen te hoeven maken dat het achterwiel blokkeert.
De standaard automatische koplampen zorgen ervoor dat je nooit in het donker zit en de ESS-noodremverlichting zorgt voor extra zichtbaarheid op de weg.

Connectiviteit en rijplezier

Een gebogen 5-inch TFT-scherm ondersteunt eenvoudige navigatieweergave. Een extra Type-C/Type-A oplaadpoort is handig geplaatst om te voldoen aan alle smartphone oplaadbehoeften, terwijl de intelligente T-Box functie beschikbaar is als optie.

 

NieuwsoverzichtCFMOTO modeloverzichtOccasies

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten