Testweekend 27 en 28 april 2024

Ontdek de Opwinding: Testweekend 27 en 28 april 2024 met CFMOTO Motorfietsen

Het is tijd om uw hartslag te verhogen en de opwinding van het rijden opnieuw te beleven! Voor alle motorrijders – van doorgewinterde cruisers tot enthousiaste dagtrippers – bieden wij een exclusieve gelegenheid om de nieuwste CFMOTO-modellen te ervaren tijdens ons aankomende testweekend op 27 en 28 april 2024. Pak deze kans om de sportieve sensaties en toeristische competenties te vergelijken van een brede selectie motoren die bekend staan om hun innovatieve technologie en indrukwekkende prestaties.

Voel de Kracht en Prestaties: Proefrit op de Nieuwe 450SR

Ben je klaar om je adrenaline op te zwepen met de nieuwste sensatie van CFMOTO? De gloednieuwe 450SR staat voor je klaar om zijn sportiviteit en behendigheid aan je te bewijzen. Tijdens het testweekend krijg je de kans om achter het stuur van dit beest te springen en de snelheid, wendbaarheid en pure kracht zelf te ervaren. Of je nu houdt van hartverscheurende snelheden of precieze bochten, de 450SR is ontworpen om je verwachtingen te overtreffen.

Ontdek de Uithoudingsvermogen van de 800MT Touring

Voor de lange-afstandsrijders onder ons introduceert CFMOTO de 800MT Touring – een motorfiets die toeringcapaciteiten herdefinieert. Met geavanceerde functies die ontworpen zijn om de meest uitdagende routes en avonturen aan te kunnen, staat de 800MT Touring garant voor comfort en betrouwbaarheid. Tijdens het testweekend kun je deze toerkampioen aan de tand voelen en zelf zien hoe elke rit voelt als een vipervaring.

Ervaar het Complete CFMOTO Testpark

Waarom stoppen bij één als je ze allemaal kunt uitproberen? Door de genereuze samenwerking met de importeur beschikken we het hele weekend over het actuele CFMOTO testpark. Dit betekent dat je niet slechts één, maar meerdere CFMOTO-modellen naar hartenlust kunt uitproberen - zet je helm op, kies je favoriet en ga het open weg op.

Een Uitnodiging aan Alle Motorrijders

Of je nu individueel wilt komen of de ervaring met je motorvrienden wilt delen, iedereen is welkom! Breng het plezier en de passie voor motorrijden samen met anderen die jouw enthousiasme delen. Zorg dat je deze uitgebreide testgelegenheid niet mist en voel samen de vrijheid en kracht die komt met het rijden van een CFMOTO.

Kom deelnemen aan een weekend vol testritten, gesprekken met andere motorliefhebbers en de kans om de motor te vinden die bij jouw stijl past. Het is meer dan een eenvoudige proefrit; het is een viering van snelheid, technologie en gemeenschap. Wij kunnen niet wachten om je daar te zien, dus noteer de data – 27 en 28 april 2024 - en bereid je voor op een onvergetelijk motorfietsavontuur!

Waar: Motorshop Bjorn De Smedt - Reepstraat 161C te 9170 Sint-Gillis-Waas.

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur.

Registratie: Aanmelden is aangeraden om je plek te verzekeren.

Mis deze unieke kans niet om de CFMOTO-lijn grondig te testen en jouw ideale motorfietsmatch te ontdekken. Wees erbij, voeg spanning toe aan je leven en laat de weg je leiden!

Houd de data vrij en volg ons voor updates. Tot snel!

NieuwsoverzichtCFMOTO modeloverzichtOccasies

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten