Grondige motokennis

Professioneel servicecenter

Ruim aanbod tweedehands moto’s

Als je een Voge moto wilt kopen, doe je dit het best bij een echte motospecialist. Als motoliefhebber ben je dan ook van harte welkom in mijn motorshop in Sint-Gillis-Waas. Ik geef je graag meer informatie over het ruime assortiment aan moto’s. Tevens kun je bij mij terecht voor de aan- en verkoop van tweedehands motoren of voor onderhoud en herstelling hiervan.

Een kwaliteitsvolle Voge moto kopen

Voge is een premium merk van Loncin, een Chinese gigant die jaarlijks miljoenen motorfietsen produceert. Deze moto’s zijn van uitzonderlijke kwaliteit en echte eyecatchers op de weg. Als je een moto wilt kopen, doe je er dus zeker goed aan om in de richting van het merk Voge te kijken. Ben je benieuwd welke modellen er beschikbaar zijn in mijn motorshop? Neem dan snel een kijkje tussen het assortiment, waar je overigens ook motoren van Brixton of CF terugvindt.

Vragen over onze diensten?

Bel ons direct

Koop een moto bij een specialist

Als je een kwaliteitsvolle en krachtige Voge moto wilt kopen, zit je goed in mijn motorshop in Sint-Gillis-Waas. Ontdek snel het aanbod online of kom persoonlijk langs. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door een e-mail te sturen naar bjorndesmedt@skynet.be. Ik sta voor je klaar!

Kom langs bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas