Grondige motokennis

Professioneel servicecenter

Ruim aanbod tweedehands moto’s

Bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas vind je gegarandeerd dé perfecte moto uit de verhuur. Een moto huren bij ons zorgt ervoor dat je op een spannende en uitdagende manier heel Oost-Vlaanderen of een andere provincie naar keuze kunt ontdekken. Ben je er nog niet helemaal uit welke moto perfect is voor jou? Geen probleem, onze enthousiaste en ervaren helpen jou graag een weloverwogen keuze te maken.

Een moto voor een kort of lang verhuur

Door langs te komen in onze motorwinkel ontdek je alle merken die wij aanbieden voor het langdurige of kortstondige verhuur van een moto. Ben je bijvoorbeeld al bekend met het merk Voge? Of ben je juist een grote fan van Brixton-moto’s? In beide gevallen zijn wij dé perfecte partner wanneer je een moto wilt huren. Onzeverhuur van een moto is perfect wanneer je bijvoorbeeld een spannende dagtrip wilt maken. Jij vertelt ons wat jouw wensen zijn en onze motokenners en -liefhebbers gaan aan de slag! Onze dienstverlening gaat overigens verder dan een moto huren, ook voor de verhuur van mototransport reken je op ons.

Vragen over onze diensten?

Bel ons direct

Huur bij ons een prachtige moto

Sta je al te popelen om een motor te huren en de baan te verkennen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden bij ons verhuur van een moto. Dat doe je snel en eenvoudig door te bellen naar het nummer 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door ons contactformulier in te vullen. Wil je geen moto huren, maar liever kopen? Bekijk dan even ons online aanbod!

Kom langs bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas