Hyperpro is een perfect uitgebalanceerde vering voor uw moto. Deze veringen zijn progressief en daarmee ideaal om jouw motor in alle situaties (wisselende rijstijl, straat, circuit, off-road, occasioneel beladen of met duo, …) perfect te laten reageren. Dat dankzij een progressief toenemende hardheid van de veer.

Hyperpro(voor + achter) wordt geleverd, geplaatst en afgesteld voor 450€.

Hyperpro Service Center

Vering en demping is een item waarvan veel motorrijders wel weten dat het belangrijk is, maar uiteindelijk maar zelden zelf de stap nemen om deze aan te passen. Zo ook het gros van de motordealers. Het idee leeft dat vering vooral belangrijk is wanneer je op het circuit je rondjes rijd. Dit is absoluut waar! Maar juist ook op de straat, waar veel meer bochten en oneffenheden in de weg zijn, waar de motorrijder met veel meer verschillende lasten op de motorfiets te maken heeft, zoals bagage, duopassagier etc. Juist in die omstandigheden is het belangrijk om de vering van de motorfiets op goed niveau te hebben. Dit kan met een kleine aanpassing om de grootste verbetering te pakken te krijgen tot en met aanpassingen, zoals reshimmen, volledig op maat gemaakt instelbare schokbreker om tot in de finesses de motorfiets optimaal te hebben.

Het Hyperpro Service Center, is zo’n werkplaats, waar men gewend is altijd klaar te staan voor advies en montage van vering producten voor elke motorrijder. Bjorn heeft een gedegen monteursopleiding en veel ervaring op het gebied van veringtechniek. Hij staat altijd klaar om de motorfiets volledig af te stellen naar de wensen van de motorrijder en waar nodig een verbetering te monteren of te adviseren.

Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft Bjorn een advies over waar uw motorfiets nog verbeterd kan worden. De motorfietsen die bij ons binnenrijden zijn niet alleen de sportmotorfietsen, maar vooral ook straatmotorfietsen, zoals onder andere Yamaha FJR1300, Honda Pan European, Suzuki SV’s, BMW’s etc. Voor zowel de recreatieve rijder met nog geen 2000 kilometer per jaar tot en met de doorgewinterde wereldreiziger of circuitrijder.

Veligheid en controle

Een goede vering vertaalt zich naar een kortere remweg, makkelijker bochten rijden, comfortabeler, strakker rijden, ook met iemand achterop. En vooral een gevoel van totaal vertrouwen met de motorfiets. Gebruik van goede vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is één van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren! Motoren worden steeds mooier maar ook hoger, daarom is het verlagen van de motorfiets een onderdeel waarover Hyperpro u graag adviseert. Wij helpen u graag uw motorfiets tailormade te maken.