Hyperpro is een perfect uitgebalanceerde vering voor jouw moto. Deze veringen zijn progressief en daarmee ideaal om jouw motor in alle situaties (wisselende rijstijl, op straat, op een circuit of off-road, occasioneel beladen of met duo…) perfect te laten reageren. Dat dankzij de progressief toenemende hardheid van de vering. De Hyperpro vering (voor + achter) wordt geleverd, geplaatst en afgesteld voor €450.

Een Hyperpro vering verzorgd door het servicecenter

Vering en demping zijn items waarvan veel motorrijders wel weten dat ze belangrijk zijn, maar uiteindelijk maar zelden zelf de stap nemen om deze aan te passen. Zo ook het gros van de motordealers. Het idee leeft dat vering vooral belangrijk is wanneer je op het circuit rondjes rijdt. Dit is absoluut waar! Maar juist ook op straat, waar veel meer bochten en oneffenheden in de weg zijn en waar de motorrijder met veel meer verschillende lasten op de motorfiets te maken heeft, zoals bagage, duopassagier enzovoort. Juist in die omstandigheden is het belangrijk om de vering van de motorfiets op goed niveau te hebben. Dit kan met een kleine aanpassing om de grootste verbetering te pakken te krijgen, tot en met aanpassingen zoals reshimmen en een volledig op maat gemaakte instelbare schokbreker om tot in de finesses de motorfiets optimaal te hebben.

Het Hyperpro servicecenter is zo’n werkplaats waar men gewend is altijd klaar te staan voor advies en montage van veringproducten voor elke motorrijder. Bjorn uit Sint-Gillis-Waas heeft een gedegen monteursopleiding en veel ervaring op het gebied van veringtechniek. Hij staat altijd klaar om de motorfiets volledig af te stellen naar de wensen van de motorrijder en waar nodig een verbetering te monteren of te adviseren.

Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft Bjorn advies over waar jouw motorfiets nog verbeterd kan worden. De motorfietsen die bij ons binnenrijden, zijn niet alleen de sportmotorfietsen, maar vooral ook straatmotorfietsen zoals onder andere Brixton, Yamaha FJR1300, Honda Pan European, Suzuki SV’s, BMW’s enzovoort. Voor zowel de recreatieve rijder met nog geen 2000 kilometer per jaar tot de doorgewinterde wereldreiziger of circuitrijder, in het Hyperpro servicecenter voorziet Bjorn jouw motor graag van een kwaliteitsvolle vering.

Veiligheid en controle

Een goede vering vertaalt zich naar een kortere remweg, het makkelijker rijden van bochten en het comfortabeler en strakker rijden, ook met iemand achterop. En vooral een gevoel van totaal vertrouwen met de motorfiets. Het gebruik van een goede Hyperpro vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is één van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren! Motoren worden steeds mooier, maar ook hoger en daarom is het verlagen van de motorfiets een onderdeel waarover Hyperpro jou graag adviseert. Wij helpen je graag om jouw motorfiets tailormade te maken.

Maak snel een afspraak

Wil jij graag een afspraak maken bij het Hyperpro servicecenter voor het plaatsen van een hoogwaardige en veilige vering? Wacht dan niet langer en neem meteen contact op met Bjorn De Smedt Motorshop te Sint-Gillis-Waas. Je bereikt hem snel en eenvoudig door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door een e-mail te sturen naar bjorndesmedt@skynet.be. Tevens kun je hier terecht als je een aanhangwagen voor een moto wilt huren.