Grondige motokennis

Professioneel servicecenter

Ruim aanbod tweedehands moto’s

Wil jij als doorgewinterde motorliefhebber een CF moto kopen? Dat doe je bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas, nabij Antwerpen. Ik help je hier verder voor de aan- en verkoop van tweedehands moto’s. Tevens laat je jouw favoriete vervoersmiddel hier ook met een gerust hart achter voor onderhoud of herstellingen. Weet jij al welke CF moto je wilt kopen?

Een CF moto kopen van uitstekende kwaliteit

CF is een hoogstaand merk dat verschillende modellen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbiedt. De moto’s van CF zijn robuust, ijzersterk en zowel in te zetten voor recreatief gebruik als voor klussen op zwaar terrein. Kwaliteit is natuurlijke uitermate belangrijk, maar als je van plan bent om een CF moto te kopen, betaal je uiteraard het liefst een scherpe prijs. Hiervan ben je verzekerd in mijn deskundige motorwinkel. Als motorkenner en -liefhebber heb ik jarenlange kennis en ervaring op vlak van de motorwereld. Jouw voertuig heeft geen geheimen voor mij. Je kunt hier dus met een vertrouwd gevoel je CF moto of moto’s van andere merken, zoals Voge, kopen.

Vragen over onze diensten?

Bel ons direct

Kom het assortiment bekijken

Wil je graag een CF moto kopen bij een echte motorspecialist? Breng een bezoek aan Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas, vlak bij Antwerpen. Het is ook mogelijk om online het assortiment te bekijken, zo weet je meteen of jouw favoriete model beschikbaar is. Heb je vragen over een bepaald model? Neem dan snel contact met mij op door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door een e-mail te sturen naar bjorndesmedt@skynet.be.

Kom langs bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas