Grondige motokennis

Professioneel servicecenter

Ruim aanbod tweedehands moto’s

Wil jij als doorgewinterde motorliefhebber een CF moto of moto quad kopen? Dat doe je bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas. Je bent hier aan het juiste adres voor de aan- en verkoop van tweedehands moto’s. Tevens laat je jouw favoriete vervoersmiddel hier ook met een gerust hart achter voor onderhoud of herstellingen. Weet jij al welke CF moto quad je wilt kopen?

Een CF moto quad kopen van uitstekende kwaliteit

CF is een hoogstaand merk dat verschillende modellen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbiedt. De moto quads van CF zijn robuust, ijzersterk en zowel in te zetten voor recreatief gebruik als voor klussen op zwaar terrein. Kwaliteit is natuurlijke uitermate belangrijk, maar als je van plan bent om een CF moto quad te kopen, betaal je uiteraard het liefst een scherpe prijs. Hiervan ben je verzekerd in mijn deskundige motorwinkel. Als motorkenner en -liefhebber heb ik jarenlange kennis en ervaring op vlak van de motorwereld. Jouw voertuig heeft dus geen geheimen voor mij. Je hoort het, je kunt hier met een gerust hart een CF moto of moto’s van andere merken zoals Voge kopen.

Vragen over onze diensten?

Bel ons direct

Kom het assortiment bekijken

Wil je graag een CF moto of moto quad kopen bij een echte motorspecialist? Dan doe je er goed aan om een bezoek te brengen aan Bjorn De Smedt Motorshop te Sint-Gillis-Waas. Het is ook mogelijk om online het assortiment te bekijken, zo weet je meteen of jouw favoriete model beschikbaar is. Heb je vragen over een bepaald model? Neem dan snel contact met mij op door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door een e-mail te sturen naar bjorndesmedt@skynet.be.

Kom langs bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas