BRIXTON BX 125 EFI
Brixton op zijn best – hetzij in een bi-color uitvoering of in een Klassiek Brits Racing groen gecombineerd met een bijpassend bruin zadel. Vanuit een technisch perspectief is deze tradioneel gevormde motor voorzien van alle moderne technologie, LED daglicht, LED Knipperlichten, digitale km/teller, CBS-remsysteem en elektronische benzine inspuiting (EFI). Mag bestuurd worden met rijbewijs B.


BX 125 : € 2599

BRIXTON BX 125 SCRAMBLER EFI
De Scrambler uitvoering van de populaire BX is verkrijgbaar in twee nieuwe matte kleuren. Mat zwart, alsook mat groen zorgen voor deze stoere look, deze “bad boy ”is klaar om samen met u de wereld te ontdekken. Bovenop de gewone uitvoering komt deze scrambler met duurzame noppen banden, koplamprooster, windscherm en verlengde achtervering met meer dan 2cm. Een mat zwarte uitlaat en Union Jack- stijl kniebeschermers vervolledigen de look van de BX 125 X.


BX 125 scrambler : € 2799

BRIXTON BX 125 CAFE RACER EFI
Met de BX 125 R wordt de eerste Café Racer op straat gezet door Brixton. Met een race stuur, een aangepast zadel cover, een windscherm, een splinternieuw uitlaat systeem en race banden zorgen ervoor dat je eruit ziet als een echte winnaar, zet je klaar aan de start. De 125 R is verkrijgbaar in grijs en rood.


BX 125 cafe racer : € 2699

Het merk Brixton beperkt zich niet tot de kleine cilinderinhouden, want de 125 cc’s worden aangevuld met de nieuwe BX 250, die nu nog in prototypefase zit, maar binnenkort beschikbaar wordt. Ook hiervan verschijnen diverse varianten. Brixton had het goede idee om de BX 250 te onderscheiden met een eigen stijl. Het blijft retro, maar eerder geïnspireerd op de jaren ’70 en ’80, en met enkele eigentijdse accenten.

Klik hieronder voor de catalogus :

Check zeker ook de Brixton website hier …