Ben je een motoliefhebber en ben je op zoek naar een Brixton moto? Dan helpen we je graag verder bij Bjorn De Smedt Motorshop te Sint-Gillis-Waas. Hier vind je een ruim aanbod aan tweedehands motoren van vooraanstaande merken. Ben je specifiek op zoek naar een moto van Brixton, zoals de BX 125? Lees er hier dan meer over!

DE BRIXTON BX 125 EFI MOTO

De Brixton BX 125 moto op zijn best – hetzij in een bi-color uitvoering of in een klassiek Brits racing groen gecombineerd met een bijpassend bruin zadel. Vanuit een technisch perspectief is de traditioneel gevormde Brixton BX 125 moto voorzien van alle moderne technologie, led-daglicht, led-knipperlichten, een digitale kilometerteller, een CBS-remsysteem en een elektronische benzine-inspuiting (EFI). Deze moto mag bestuurd worden met rijbewijs B.


BX 125 : € 2599

BRIXTON BX 125 SCRAMBLER EFI

De Scrambler uitvoering van de populaire Brixton BX 125 is in onze motowinkel verkrijgbaar in twee nieuwe matte kleuren. Matzwart, alsook matgroen zorgen voor deze stoere look. Deze “bad boy ”is klaar om samen met jou de wereld te ontdekken. Bovenop de gewone uitvoering komt deze scrambler met duurzame noppenbanden, koplamprooster, windscherm en verlengde achtervering van meer dan twee centimeter. Een matzwarte uitlaat en kniebeschermers in Union Jack-stijl vervolledigen de look van de BX 125 X.

BX 125 scrambler : € 2799

BRIXTON BX 125 CAFE RACER EFI

Met de BX 125 R wordt de eerste Café Racer op straat gezet door Brixton. Een racestuur, een aangepaste zadelcover, een windscherm, een splinternieuw uitlaatsysteem en racebanden zorgen ervoor dat je eruitziet als een echte winnaar. Zet je klaar aan de start! Deze is verkrijgbaar in grijs en rood.


BX 125 cafe racer : € 2699

Een eigen stijl

Het merk Brixton beperkt zich niet tot de kleine cilinderinhouden voor een moto. De 125 cc’s worden aangevuld met de nieuwe BX 250, die nu nog in prototypefase zit maar binnenkort beschikbaar wordt. Ook hiervan verschijnen diverse varianten. Het merk had het goede idee om de BX 250 te onderscheiden met een eigen stijl. Het blijft retro, maar het model is eerder geïnspireerd op de jaren ’70 en ’80, en heeft enkele eigentijdse accenten.

Ontdek het aanbod aan motoren

Wil je graag een motor kopen? Dan helpen we je bij Bjorn De Smedt Motorshop graag verder! Kom gerust langs in de winkel of ontdek het aanbod online. Je vindt hier ook nog verschillende andere merken, waaronder CF-motoren. Bovendien laat je hier ook probleemloos jouw moto van bijvoorbeeld BMW herstellen. Wil je een afspraak maken of heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Bjorn. Je bereikt hem telefonisch via 03 233 10 63 of 0477 29 75 62.

Klik hieronder voor de catalogus :

Check zeker ook de Brixton website hier …