Onderhoud en herstel

Open op zaterdag

Lage prijs

Als jouw BMW enkele gebreken begint te vertonen, doe je er goed aan om die zo snel mogelijk te laten herstellen. Hiervoor klop je het beste aan bij een specialist met de nodige kennis van herstellingen aan een BMW-moto, zoals Bjorn De Smedt Motorshop te Sint-Gillis-Waas. Wij voeren herstellingen aan jouw BMW-moto uit met de grootste zorg, en dat alles tegen een eerlijke prijs. Lees verder en ontdek nog meer over onze service en waarom je het beste voor ons kiest.

Jouw BMW laten herstellen

Breng jij in jouw vrije tijd het liefst zoveel mogelijk tijd door op jouw (tweedehands) motor? Dan kan die na verloop van tijd enkele gebruiksproblemen vertonen. Geen nood, als motorspecialisten met jarenlange ervaring staat ons team te allen tijde voor je klaar. Je kunt jouw BMW motor dus met een gerust hart vakkundig door ons laten herstellen. In het Hyperpro-servicecenter nemen we jouw voertuig op professionele wijze onder handen. Wil je mogelijke latere problemen efficiƫnt voorkomen? Laat dan op regelmatige basis jouw BMW onderhouden bij ons!

Vragen over onze diensten?

Bel ons direct

Maak snel een afspraak

Wil je jouw BMW-moto laten herstellen zodat je snel weer de baan op kunt? Of wil je een nieuwe moto aanschaffen, bijvoorbeeld van het merk Voge? Dan zit je goed bij Bjorn De Smedt Motorshop. Krijg je graag meer informatie over hoe we te werk gaan bij herstellingen van een BMW-moto of wil je meteen een afspraak maken? Je contacteert ons snel en eenvoudig door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62. Wij zijn steeds beschikbaar voor herstellingen aan een BMW-moto.

Kom langs bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas