Grondige motokennis

Professioneel servicecenter

Ruim aanbod tweedehands moto’s

Als jouw BMW enkele gebreken begint te vertonen, doe je er goed aan om die zo snel mogelijk te laten herstellen. Hiervoor klop je het best aan bij een specialist met de nodige kennis van herstellingen van een BMW-moto, zoals Bjorn De Smedt Motorshop te Sint-Gillis-Waas. Ik voer herstellingen aan jouw BMW-moto uit met de grootste zorg, en dat alles tegen een eerlijke prijs. Lees verder en ontdek nog meer over mijn service en waarom je het best voor mij kiest.

Jouw BMW laten herstellen

Breng jij in jouw vrije tijd het liefst zoveel mogelijk tijd door op jouw (tweedehands) motor? Dan kan die na verloop van tijd enkele gebruiksproblemen vertonen. Geen nood, als motorspecialist met jarenlange ervaring sta ik te allen tijde voor je klaar. Je kunt jouw BMW motor dus met een gerust hart vakkundig door mij laten herstellen. In het Hyperpro-servicecenter neem ik jouw voertuig op professionele wijze onder handen.

Vragen over onze diensten?

Bel ons direct

Maak snel een afspraak

Wil je jouw BMW-moto laten herstellen zodat je snel weer de baan op kunt? Of wil je een nieuwe moto aanschaffen, bijvoorbeeld van het merk Voge? Dan zit je goed bij Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas. Krijg je graag meer informatie over hoe ik te werk ga bij herstellingen van een BMW-moto of wil je meteen een afspraak maken? Je contacteert mij snel en eenvoudig door te bellen naar 03 233 10 63 of 0477 29 75 62 of door een e-mail te sturen naar bjorndesmedt@skynet.be. Ik ben steeds beschikbaar voor herstellingen aan een BMW-moto.

Kom langs bij Motorshop Bjorn De Smedt in Sint-Gillis-Waas